Contact

Als modern werkende kun je terecht bij De werkontwerper als je:

  • een lastig werkprobleem nu echt wilt oplossen
  • of kansen in je moderne werk beter wilt benutten.

De werkontwerper is een initiatief van Wietske Eveleens. Ik help moderne kenniswerkers bij het zelf verbeteren van jouw werk. Ik zet mijn kennis, kunde en creativiteit in trajecten op maat met mensen. Zo help en leer ik je hoe je zelf de kwaliteit van je modern werk op maat kunt leren verbeteren.

Ik begon mijn loopbaan als ingenieur industrieel ontwerpen (TU Delft) in 1983. Aanvankelijk ontwikkelde ik   professionele werkoplossingen, zoals een ladderwagen voor NS, beademingsapparatuur, apparatuur voor doven en slechtzienden. Ik ging vervolgens bij Technische Universiteiten studenten doceren over mensgericht technologie ontwerpen. Bij instituten deed ik toegepast onderzoek naar het ontwerpen van arbeidsomstandigheden. Ook was ik management consultant kantoorinnovatie en Het Nieuwe Werken. Nu help ik vooral individuen die zelf hun eigen werk slimmer willen (her-)organiseren. Publicaties geven je een idee van mijn loopbaan.

De werkontwerper is voortgekomen uit mijn bedrijf Eveleens Workstyles. De Engelse website workstyles.nl blijft ook online. Momenteel is mijn bedrijf bezig met een heroriëntatie.

  • Profiel Wietske Eveleens: Linkedin
  • Twitter: @workstyles
  • Inschrijving handelsregister KvK: 31047610

Lid van netwerken

Contactformulier

Met het formulier hieronder neem je contact op, stel je een vraag of maak je jouw interesse kenbaar.
Als je naar beneden scrollt vind je gegevens over de werkontwerper.

[contact-form-7 id=”749″ title=”contactformulier Wietske”]