Over

werkontwerper Wietske Eveleens

Mijn droom: gezond & gelukkig

Als werkontwerper geloof ik in nut en noodzaak van gezond en gelukkig werken. Als je goed in je vel zit kun je beter denken en kom je tot betere prestaties. Vooral in een kenniseconomie! We geven er vorm en inhoud aan met collectief in beweging komen. Met mensen ruimte geven. Talent beter zien en waarderen. De eigen rol, taken en verantwoordelijkheden verdiepen. Voorzien in een eigen inkomen, als dat kan. Je verbinden met naasten. Bijdragen aan de samenleving. Jouw unieke kennis, kunde, initiatieven en ideale werkstijl maken je gezond en gelukkig. En anderen zijn blij met jou.

In de 21ste eeuw de kennisproductiviteit met een factor 50 verhogen (visie Peter Drucker) lijkt me haalbaar. Die toekomst realiseren vraagt wel heel anders gaan denken en doen. Bijvoorbeeld duurzamer winst gaan realiseren met eerst (nieuwe) waarde creëren. Oplossingen vinden voor klimaatverandering en het verduurzamen van de arbeidsmarkt. Meer sociaal innoveren met aandacht voor de ontwikkeling van mensen. De toekomst is aan duurzamer, dynamischer en diverser werken.

Mijn werkstijl: duurzame dynamiek

Zelf combineer ik graag design thinking met leren in een transitieproces op maat. Ontwerpen doe ik van nature, met mijn achtergrond in industrieel ontwerper (ir. TU Delft). Ik begon mijn loopbaan met een eigen ontwerpbureau. Opleiden en trainen doe ik nog steeds. Ik schrijf over kantoorinnovatie, ergonomische werksystemen en nieuwe werkstijlen. Ik werk flexibel op verschillende locaties, waaronder thuis. Naast mijn werk geniet ik ook van vrienden, familie, wandelen, fitness, mijn tuin en ZEN-meditatie.

Mijn netwerken: vrijheid in verbinding

Mijn support: samen sterker

Verder volg ik anderen met plezier en interesse. Zo ondersteun of bezoek ik regelmatig: